Какво се случи до този час?  Бившият енергиен министър Александър Николов

...
Какво се случи до този час? 
Бившият енергиен министър Александър Николов
Коментари Харесай

„За Бога, братя, не купувайте!“ - така според Pоdcast слушатели ще укротим цените

Какво се случи до този час?  

Бившият енергиен министър Александър Николов и един от неговите заместници - Данаил Николов, както и някогашният началник на " Булгаргаз " в кабинета " Петков " Людмил Йоцов, са упрекнати за причиняване на вреди на държавния газов снабдител. Тримата са получили обвиняванията си тази заран в Националната следствена работа. Обвиненията против тях са свързани с пазаруването на газ за потребностите на " Булгаргаз " от медиатори, в това число от компанията " МЕТ Енерджи ", чийто шеф е бил Людмил Йоцов, малко преди държавното управление на Кирил Петков да го назначи за началник на държавната газова компания.

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова нападна ограниченията, препоръчани от служебното държавно управление за понижаване цените на храните. Според нея те няма да свършат работа, като Нинова вижда решението в таван на цените на продуктите от потребителската кошница. " В цената да се включат разноски за произвеждане, превоз и 10% облага. Всичко друго от горната страна е далавера. Тя не се се бори с информативен уебсайт, а със здрава ръка ", написа Нинова във Фейсбук.

От тази нощ ЛеБрон Джеймс е изпълнител №1 в историята на Националната баскетболна лига, съобщи " Корнер ". Звездата на Лос Анджелис Лейкърс осъществя нужните му 36 точки, с които към този момент има общо 38 390 в цялата си невероятна кариера. Това се случи в мач сред Лос Анджелис Лейкърс и Оклахома Сити Тъндър, който Лейкърс загуби с 130:133, само че това нямаше изключително значение, тъй като довечера не бе за крайния резултат, а единствено и само за броя точки на ЛеБрон. Джеймс се нуждаеше точно от тъкмо 36 точки, с цел да усъвършенства досегашното достижение, което бе дело на Карим Абдул-Джабар от 1984-а.

 

Кои са другите ваши мнения, които ни впечатлиха, чуйте в този подкаст:

 

Последвайте ни в:  -  - 

 

Какво ни впечатли доскоро?

А какво ще кажете за това?



До този миг превес има отговорът " Не ". Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по тематиката очаквайте във вечерния новинарски Podcast тъкмо в 18 часа.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР